Knapperige pannenkoeken met Welsh lam

Recepten > Knapperige pannenkoeken met Welsh lam >

Knapperige pannekoeken met Welsh lam

 

Ingrediënten:

Een beetje olie

½ tl Chinees 5-kruidenpoeder

Een restje van langzaam gegaard lamsvlees of van geroosterd lamsvlees, in stukjes gesneden

Pak Chinese pannenkoeken

½ kop hoisinsaus

½ komkommer in dunne reepjes gesneden

Lente-uitjes, in dunne reepjes gesneden

 

Bereiding: 

Bak het lamsvlees tot het heet en knapperig is.

Verwarm de pannenkoeken volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel een beetje hoisinsaus op elke pannenkoek, leg er de groentjes en het warme Welsh lamsvlees op. Rol de pannenkoeken op. 

 

Smakelijk !

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie