Risotto van Welsh lam, rucola en parmesan

Recepten > Risotto van Welsh lam, rucola en parmesan >

Risotto van Welsh lam, rucola en Parmesan

 

2 personen, bereidingstijd : 30 min

IngrediĆ«nten :

225g steak van Welsh lamb, in kleine stukjes gesneden

1 soeplepel olijfolie

1 ui, gehakt

150g rijst voor risotto

600 ml bouillon

Zwarte peper

50 g peultjes, gesneden

50 g diepgevroren erwtjes

Rucola

Parmesan

 

Bereiding :

Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de ui en de blokjes vlees in

Voeg de risotto rijst toe en roer goed

Voeg de bouillon toe en breng aan de kook, kruid en laat sudderen gedurende +/- 30 minutes of tot de rijst gaar is en al het vocht is geabsorbeerd

Voeg er de laatste 5 minuten de peultjes en de erwtjes toe, meng en laat sudderen tot de peultjes zacht zijn

Kruid en dien op met de rucula en gemalen parmesan

 

Smakelijk !


Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie