Sneetjes Welsh lamsgebraad zonder been op zijn Italiaans met olijven, look en rozemarijn

Recepten > Sneetjes Welsh lamsgebraad zonder been op zijn Italiaans met olijven, look en rozemarijn >

Sneetjes Welsh lamsgebraad zonder been op zijn Italiaans met olijven, look en rozemarijn

Ingrediënten :

4 sneetjes Welsh lamsgebraad zonder been

1 soeplepel olijfolie

2 teentjes look

2 takjes rozemarijn,

specerijen

een handvol gemengde olijven

 

Bereiding :

Verwarm de olijfolie in een grote braadpan, voeg de look en rozemarijn toe en meng. Bak de sneetjes Welsh lam 3 tot 5 minuten langs elke kant tot ze mooi rosé zijn. Voeg de olijven toe, dien op met gebakken aardappeltjes en seizoensgroenten.

 

 Smakelijk !

 

 


Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie