Stoofpotje met Welsh lamsvlees

Recepten > Stoofpotje met Welsh lamsvlees >

Stoofpotje met Welsh lamsvlees

 

Ingrediƫnten:

 

400 g resterend koud Welsh lamsvlees (langzaam gekookt of gebraden)

150 g Welshe cheddar

4 el Welsh bier

1 tl graanmosterd

1 el olie

2 middelgrote preistengels, gesneden

1 grote ui, gesneden

6-8 middelgrote aaradappelen, gekookt en in dikke plakken gesneden

400 ml groente- of lamsbouillon

Een takje rozemarijn

Een takje tijm

 

Bereiding:

 

Kook de aardappelen en snijd in dikke plakken

Bak de prei en ui in wat olie in een pan tot ze mooi gekleurd zijn.

Voeg dan het vlees en de bouillon toe.

Laat heel warm worden.

Doe het mengsel in een ovenschotel.

Leg de aardappelen aan de buitenkant van de schotel op het mengsel.

Meng de kaas, de mosterd en het bier tot een dikke massa.

Smeer het over de aardappelen.

Plaats 10 minuten onder de grill, tot het mooi goudbruin is.

 

Smakelijk !

 

 

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie