Wok met Welsh lam
Ingrediënten
- 450g Welsh lamsgebraad, in kleine stukjes gesneden
- 15 ml (1 soeplepel) olie
- 1 kleine rode ui, in ringen gesneden
- 2 teentjes look, geplet
- 400g tomatenstukjes in blik
- 1 kleine rode, groene en oranje paprika, fijn gesneden
- 100g risoni pasta (kleine pasta voor soep)
- 150ml lamsbouillon
- Kruiden
- 30ml verse bladpeterselie, grof gehakt
- 50g feta, gekruimeld
Bereiding
Gebruik een grote sauspan of wok. Verwarm de olie en voeg de stukjes Welsh lam, ui en look toe.
Voeg vervolgens alle ingrediënten toe behalve de peterselie en de feta.
Breng aan de kook en laat dan sudderen met het deksel of dek af met aluminiumfolie.
Roer regelmatig om te voorkomen dat het kleeft, voeg wat water toe mocht het mengsel te droog worden.
Laat ongeveer 20 minuten sudderen.
Werk af met de bladpeterselie en de fetakaas.
Dien op met getoast pitabrood.