Wok van Welsh lam met gember en lente-uitjes
Ingrediënten:
2 Welshe lamssteaks
1 tl maïzena
1 el sojasaus met weinig zout
Een snuifje zwarte peper
1 el olie
3 teentjes look, gepeld en dun gesneden
5 cm verse gember, geschild en dun gesneden
6 lente-uitjes, fijn gesneden
75g broccoliroosjes
1 grote wortel, geschild en in dunne reepjes gesneden
1 pakje suikererwten
2 el sinaasappelsap
2 el sojasaus met weinig zout
300g gekookte noedels
Bereiding:
Snij het vlees in stukjes en meng met de maïzena, de sojasaus en de peper.
Bak het vlees tot het mooi bruin is en haal het dan uit de pan.
Bak dan gedurende 1 minuut de gember en de look in de pan, voeg dan de rest van de groenten toe en bak nog gedurende 4 minuten op een hoog vuur.
Voeg vervolgens het vlees toe en roer goed, daarna het appelsiensap, de rest van de sojasaus en een beetje water indien nodig. Meng daarna met de noedels tot ze heel warm zijn.
Smakelijk !